North Energy åpner sitt Tromsø-kontor

North Energy ønsker å være en ledende industriell aktør innenfor olje og gass i Nord-Norge og har inngått et faglig og strategisk samarbeid med Universitetet i Tromsø. Byen er Nord-Norges største vekstsenter med et universitet som er ledende innenfor realfag generelt og geofag spesielt.

– North Energy har inngått et faglig og strategisk samarbeid med Universitetet i Tromsø. Vi ønsker at våre ansatte som jobber med fagfeltet geovitenskap skal fungere i et tett samarbeid med miljøet som i dag finnes på Universitetet i Tromsø, sier administrerende direktør Erik Karlstrøm.

I første omgang bemannes kontoret av en sjefsgeolog og en geofysiker. Sannsynligvis blir det flere ansatte ved kontoret etter hvert, opplyser kommunikasjonsdirektør Siw Sandvik.

Hovedkontoret til North Energy ligger i Alta, et avdelingskontor finnes i Oslo, mens det nylig ble opprettet et kontor i Bodø. Ved opprettelsen av et kontor i den nye Forskningsparken i Tromsø vil North Energy dermed være til stede i de tre største vekstsentra i de tre nordlige fylkene.

I Forskningsparken samlokaliseres North Energy med forskningsaktøren Norut, Konsulentselskapet Onsagers, Andøya Rakettskytefelt, Aranica og Halti Nasjonalparksenter m. flere.

 

 

Kontor-i-troms-m-ansatte