Vinterens vakreste eventyr

thumb NE-Lopet-TB-20085Finnmarksløpet, Europas nordligste trekkhundløp, starter 9. mars i Alta. North Energy er stolt elitesamarbeidspartner for Finnmarksløpet også i år. Vi gleder oss!

 

 

 

 

Finnmarksløpet er verdens nordligste og Europas lengste trekkhundløp og arrangeres i 2013 for 33. gang og er en vinterfest!

Finnmarksløpet har to distanser. Ett løp på 500 km som kjøres med inntil åtte hunder, og ett løp på 1000 kilometer med maksimalt 14 hunder foran sleden. Deltakerne på 100-mila kjører tvers over Finnmark fylke, fra Alta i vest til Kirkenes i øst, før de snur og kjører delvis samme veien tilbake til Alta.

Engasjementet er stort, og langs hele ruta står lokalbefolkningen og heier hundespannene fram. Finnmarksløpet AS organiserer et stort antall frivillige som gjør det mulig å gjennomføre løpet. Rundt 400 mennesker bruker mye tid på å jobbe gratis før, under,og etter Finnmarksløpet. Verdiene til løpet er sammenfallende med North Energys egne verdier og blant våre ansatte er interessen for å følge løpet stor – og flere av oss jobber som frivillige under løpet.

North Energy vil være en partner med andre i regionen som jobber godt, har et nasjonalt perspektiv, og som bygger stein på stein til suksess. Gjennom dette partnerskapet vil vi også bidra til at Finnmark og Nord-Norge blir en aktør å regne med og slik bidrar til å skape bolyst i regionen.

Vi anbefaler Finnmarksløpets web-tv: http://media.smartcom.no/finnmarkslopet/2012/