700 elever på energishow

Sunniva Rose og Andreas Wahl  small2

700 elever var tilstede på Energy on the Loose på universitet tirsdag 13. mai.

 

 

 

Mottoet til Energy on the Loose er å VISE, INVOLVERE, BEVISSTGJØRE OG MULIGGJØRE. Det klarte vi absolutt å gjøre i går, sier Heidi Tangstad, samfunnskontakt hos North Energy.

Statoil, Dong Energy, North Energy, Aker Solutions, Kongsberg Satellite Services, Tromsø Havn, Akvaplan-niva, Ramboll, Subsea 7, Nordnorsk vitensenter og Universitetet i Tromsø er aktørene som står bak Energy on the Loose. Dette er et unikt samarbeid mellom 11 bedrifter og institusjoner i Nord-Norge, forteller Heidi.

Elevene fikk blant annet møte NRK-fysiker Andreas Wahl, fysiker og doktorgradsstipendiat i kjerne- og energifysikk Sunniva Rose, gründer Kim Daniel Arthur, Tromsø-ordfører Jens Johan Hjort og politisk rådgiver Elnar Remi Holmen i Olje- og energidepartementet.

Vi er svært ydmyk over det engasjementet ungdommene viste på Energy on the Loose, avslutter Tangstad.

Flere bilder fra showet:

medium energishow IMG 1958

medium Ordförer i Tromsö Jens Johan Hjort 3
medium Andreas Wahl og dramaklasse

Fakta om Energy on the loose:
Energy on the Loose er rettet mot alle elever på 9. trinn i Tromsøskolen.
Målet med Energy on the Loose er å informere ungdommene om utdannings- og jobbmuligheter som landsdelen kan by på innen olje- og gassindustrien, fornybar energi, samt miljø, sikkerhet og beredskap – dette er en dag med kunnskap og muligheter i sentrum.

 

logo

Kontaktperson North Energy:

Samfunnskontakt Heidi Tangstad
e-post: heidi.tangstad@northenergy.no
mobil: 99646482